مطب دكتر عبداله سعادت فر در اصفهان راه اندازی شد. جهت رزرو نوبت اینجا کلیک کنید.

جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جراحی پروستات با لیزر در کرمانشاه

جراحی پروستات با لیزر در کرمانشاه

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان می‌توانید به صورت آنلاین توسط دکتر عبداله سعادت فر ویزیت شوید.
آنچه در این مطلب می‌خوانید

جراحی پروستات با لیزر، یکی از روش‌های درمان برای بزرگی پروستات یا همان هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) است. با افزایش سن، تغییرات گسترده‌ای در بدن صورت می‌گیرد. این تغییرات تنها محدود به صورت نیستند. تقریبا تمام اعضای بدن دستخوش تحول می‌شوند و این تحول غیر قابل اجتناب است.

یکی از تغییراتی که با افزایش سن در مردان پدید می‌آید، بزرگ شدن غده پروستات است. این وضعیت که با عنوان BHP نیز شناخته می‌شود، سیستم ادراری را تحت تاثیر قرار می‌دهد. در واقع بزرگی پروستات، فضای کمتری را برای مجرای ادرار باقی می‌گذارد و تخلیه ادرار با مشکل مواجه می‌شود. در دهه‌های گذشته، جراحی باز به عنوان تنها راه درمان این مشکل شناخته می‌شد. اما در حال حاضر روش‌های نوین و موفقی برای درمان این مشکل مطرح شده‌اند که اثرگذاری بالا و سختی به مراتب کمتری دارند.

از روش‌های درمان بزرگی پروستات می توان به جراحی پروستات با لیزر و تراشیدن پروستات از طریق مجاری ادراری (TURP) اشاره کرد.

غده پروستات

جراحی پروستات با لیزر، درصد موفقیت بالایی دارد.

جراحی پروستات با لیزر

جراحی پروستات با لیزر، به روشی ایمن انجام می‌شود و عوارض و خطرات بسیار محدودی دارد. در مقایسه با روش‌های مشابه، این روش از سرعت بهبودی بالاتری برخوردار است. زیرا نیاز به انجام برش ندارد و احتمال خونریزی پس از آن نیز بسیار پایین است. در این روش، ابتدا بیمار را با بیهوشی عمومی یا بی‌حسی موضعی برای عمل آماده می‌کنند. سپس جراح لوله مخصوصی که شامل دوربین است را از پیشابراه گذر می‌دهد و به محل پروستات می‌رساند. سپس با استفاده از انرژی لیزر، بافت اضافه پروستات برداشته می‌شود. لازم به ذکر است که با توجه به درجه بزرگی و پیچیدگی پروستات، جراح ممکن است از لیزرهای متفاوتی استفاده کند.

از آنجا که احتمال ایجاد التهاب موقت در مجرا وجود دارد، ممکن است جراح در پایان یک کاتتر ادراری برای بیمار تعبیه کند. جراحی پروستات با لیزر، ممکن است 30 تا 60 دقیقه طول بکشد. این زمان به درجه بزرگی پروستات و  همچنین مهارت دکتر پروستات بستگی دارد. پس از انجام این عمل، نیاز است که بیمار یک شب در بیمارستان بستری شود.

 

جراحی لیزر برای پروستات چه زمانی توصیه می‌شود؟

جراحی پروستات با لیزر، در شرایط زیر به بیماران توصیه می‌شود. اما باید به این نکته توجه داشت که انتخاب بهترین شیوه برای درمان بزرگی پروستات، بر عهده پزشک معالج فرد است.

  • بزرگی پروستات باعث بروز اختلال در دفع ادرار شده باشد.
  • دارو درمانی در رفع مشکلات ناشی از BPH موثر واقع نشده باشد.
  • بزرگی پروستات درجه متوسط داشته باشد.
  • در اثر BPH، احتمال ابتلا به سنگ کلیه یا مثانه وجود داشته باشد.

 

جراحی پروستات با لیزر

جراحی پروستات با لیزر، دوره نقاهت کوتاهی دارد.

 

مراقبت‌های مورد نیاز پس از جراحی لیزر پروستات

جراحی پروستات با لیزر، دوره نقاهت بسیار کوتاه‌تر و راحت‌تری نسبت به سایر روش‌ها دارد. با این حال با رعایت توصیه‌های زیر می‌توان سرعت بهبودی را افزایش بخشید.

  • تا چند روز از انجام فعالیت‌های بدنی سنگین اجتناب کنید.
  • از  بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
  • حداقل به مدت ده روز از فعالیت جنسی پرهیز کنید.
  • چند ساعت پس از انجام جراحی، مصرف مایعات را طبق توصیه جراح خود آغاز کنید.
  • رژیم غذایی خود را طوری انتخاب کنید که به اندازه کافی فیبر دریافت کنید و احتمال بروز یبوست کاهش پیدا کند.
  • طبق دستورالعمل جراح، پیاده‌روی را شروع کنید.

 

جراحی پروستات با لیزر در کرمانشاه و اصفهان

امروزه با پیشرفت و گسترش علم پزشکی، دسترسی به درمان‌های نوین و پیشرفته دیگر محدود به پایتخت‌ها نیست. حالا در هر شهر بزرگی، جراحان زبده و مراکز درمانی مجهز آماده خدمت رسانی به ساکنان هستند. جراحی پروستات با لیزر در کرمانشاه نیز مانند تمام شهرهای بزرگ دنیا، با کیفیتی بالا قابل انجام است. اگر ساکن کرمانشاه یا استان‌های مجاور هستید و با عوارض BPH روبرو هستید، می‌توانید از مهارت و تجربه دکتر عبداله سعادت فر بهره‌مند شوید.

برای درمان مشکلات پروستات می‌توانید از دانش دکتر عبداله سعادت فر متخصص اورولوژی به عنوان یک دکتر پروستات در اصفهان و کرمانشاه استفاده کنید. برای رزرو نوبت دکتر سعادت فر از طریق همین وب سایت می‌توانید اقدام کنید.

3 پاسخ

  1. مشاهده خون در ادراد فقط به دلیل بزرگی پروستات میتونه باشه؟

    1. دلالیل مختلفی میتونه داشته باشه که برای بررسی بیشتر باید به پزشک مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *